Determinari Noxe Chimice in Mediul de MuncaIn ultimii 20 de ani activitatea de SSO se bazeaza pe un concept implementat si in legislatie, si anume evaluarea riscurilor din intreprindere.


Un pericol este reprezentat de orice poate cauza o vătămare. Pericolele pot afecta persoane, proprietăţi dar si procese. Acestea pot determina accidente şi îmbolnăviri, pierderi de producţie, deteriorări ale echipamentelor, etc.

Riscul profesional se referă la probabilitatea şi gravitatea unei vătămări sau îmbolnăviri care apare ca rezultat al expunerii la un pericol.


Si totusi de ce este atat de important a efectuata o evaluare a riscurilor ?


Scopul principal al evaluării riscurilor profesionale este protejarea sănătăţii şi securităţii lucrătorilor. Evaluarea riscurilor ajută la diminuarea posibilităţii de vătămare a lucrătorilor şi de afectare a mediului ca urmare a activităţilor legate de muncă. Aceasta ajută, de asemenea, la menţinerea competitivităţii şi productivităţii întreprinderii. Conform prevederilor legislaţiei din domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, toţi angajatorii trebuie să evalueze riscurile în mod periodic prin masurarea noxelor de la locurile de munca fac parte integranta din evaluarea riscurilor.


Venind in intampinarea angajatorilor firma noastra ofera servicii pentru:Pentru alte masuratori si informatii va rugam sa ne contactati.


Mentionam ca oferim servicii complete la sediul beneficiarului pe raza urmatoarelor judete: Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara.
Pe langa aceste judete unde laboratorul isi desfasoara activitatea, vom raspunde si altor solicitari in functie de cerere.